Hirdetés

Hogyan tegyünk Dislike gombot a Facebookra?



|

A Chrome böngészőn keresztül Dislike gombot is használhatunk a Facebookon.

Hirdetés

Bár felhasználói igény az nyilvánvalóan lenne rá, a Facebook újra és újra megerősíti, hogy nem szándékozik Dislike, azaz Nem tetszik gombot tenni a közösségi oldalra. Amikor azonban egy-egy bejegyzés nagyon szúrja a szemünket, akkor újra eszünkbe jut, milyen jó is lenne egy Dislike gomb. 

Hirdetés

Szerencsére külsős fejlesztőknek köszönhetően még így is vannak lehetőségeink, például a Google Chrome böngészőjében a Dislike on Facebook nevű beépülőnek hála. A Chrome áruházán keresztül ingyenesen elérhető kiegészítő egyszerűen egy Dislike gombot tesz minden egyes Facebook-bejegyzés mellé. Az addon legnagyobb hátránya, hogy a Dislike-ot csak azok látják, akik már telepítették a kiegészítőt. A semmitől persze még így is előrébb vagyunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.