Hirdetés

Hogyan töltsünk le fájlokat egyből a Dropboxra?



|

Chrome alatt válhat nagyon hasznos beépülővé a Download to Dropbox.

Hirdetés

Tavaly a Google egy igen hasznos kiegészítőt mutatott be a Chrome böngészőhöz: a neve Save to Google Drive, és azt teszi lehetővé, hogy közvetlenül a felhő-alapú szolgáltatásba mentsünk le fájlokat. Egy hasonló, jobb gombos menübe beépülő kiegészítő a Download to Dropbox is, amely ugyanazt csinálja, csak más felhőbe.

Az addonban kiválaszthatjuk, melyik mappába szeretnénk menteni, és miként legyenek rendezve a dokumentumok. Lehetőség van a gyökérkönyvtárba menteni, de a mappákban is rendezhetünk dátum vagy a forrásoldal neve szerint is. A telepítést követően engedélyeznünk kell az appnak, hogy hozzáférjen a Dropboxunkhoz. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.