Hirdetés

Hogyan tömörítsünk PNG-t veszteségmentesen?



|

A PNGoo egyszerre több PNG képet is tud veszteségmentesen tömöríteni.

Hirdetés

Amikor a képek esetében formátumot választunk, általában három típussal szoktunk dolgozni. A JPEG talán a legnépszerűbb, ugyanis hiába veszteséges a minőséget tekintve, általában ez is elég, és nem foglal sok helyet. A GIF az animált és átlátszó elemek miatt népszerű, míg a PNG az átlátszóság támogatása mellett azért jó, mert közel veszteségmentesen adja vissza az eredeti képünket. 

Hirdetés

Ezért cserébe persze kicsit nagyobb fájlmérettel kell számolnunk, így igazán jól jöhet egy olyan szoftver, ami a PNG fotókat veszteségmentesen ígéri betömöríteni. Ha nem akarunk online megoldásokkal vesződni, akkor érdemes kipróbálni a PNGoo nevű alkalmazást, amely egyszerre több fájl tömörítését is képes megoldani, optimalizálva a fájlméretet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.