Hirdetés

Így lesznek menő Star Wars-GIF-jeid



|

A Giphy Cam rákapcsolt, bárki csinálhat star warsos GIF-eket.

Hirdetés

A Star Wars egy ideje már így is mindenhol ott van, a legújabb mozifilmmel viszont biztosak lehetünk benne, hogy állandóan erről a világról fogunk hallani. A Giphy éppen ezért besegít a rajongóknak. 

Hirdetés

A Giphy Cam együtt dolgozott a film speciális effektekért felelős szakembereivel, és exkluzív szűrőket tett közzé a GIF-csináló alkalmazásához. 

A Giphy Cam már hat darab hivatalos filterrel érkezik, amelyeket rátehetünk a képeinkre. Van köztük rohamosztagos sisak, fénykard és BB-8 is. 

Mivel a GIF-készítéskor az okostelefon kamerája is használható, ezért bárhol, bármilyen Star Wars-GIF-et lehet csinálni. 

Ez volt az első alkalom, hogy a Giphy külső márkával dolgozott együtt - de mivel pénzt szeretnének keresni, valószínűleg rendszeres lesz az effajta együttműködés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.