Hirdetés

Itt a GIF-ek androidos támadása



|

Megjelent a Giphy teljes értékű appja Android rendszerre.

Hirdetés

A Giphy már október óta rendelkezik saját alkalmazással az iOS mobil operációs rendszerre, most pedig végre elérhető egy hasonló app Androidon is. 

Hirdetés

Érdekesség, hogy a Giphy a Play Áruházban már elérhető volt a Giphy for Messenger formájában. Mint a neve is mutatja, ez csak egy plugin volt a Facebook üzenetküldő szolgáltatásához. 

Az új, teljes értékű app lehetővé teszi, hogy GIF-eket keressünk, majd azokat megosszuk szöveges üzenetben, e-mailben és üzenetküldőkön. Természetesen az unalmas órákra is jó móka lehet. 

Akárcsak weben és iOS-en, itt is lehet majd kifejezett érzelmek alapján keresni a mozgóképeket. 

Az app folyamatosan válik elérhetővé a felhasználók számára. Aki a Messengerbe építhető plugint használja, annak az alkalmazása automatikusan átvált az újra, még a hónap végéig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.