Hirdetés

Jövő nyáron jön a Windows XP SP3



|

Hirdetés

A vállalat Windows-fejlesztői számára most a Vista befejezése az elsődleges cél, csak ezután foglalkozhatnak a Windows XP SP3-mal.

A jelenlegi pletykák, információk szerint a Windows Vista megjelenési időpontja várhatóan 2006. június 28-a, a Windows XP operációs rendszer harmadik szervizcsomagja - alacsonyabb prioritása miatt - ezért valószínűleg csak a nyár végén, vagy az ősz elején lesz elérhető. Az új szervizcsomag már tartalmazni fogja a Internet Explorer böngésző 7-es változatát és a Windows Media Player 11-et is.


A fejlesztők frissítik a biztonsági központot is, mely nem csak a vírusvédelmet, a tűzfalat és az automatikus frissítéseket figyeli majd, hanem a remélhetőleg addig végleges formába öntött Microsoft Antispyware, kémprogramok ellen küzdő szoftvert is. Az SP3-ban tovább javítják az integrált tűzfal képességeit is.

Az újdonságok sorát tovább bővíthetjük a WPA 2.0 vezeték nélküli hálózati titkosítás támogatásának beépítésével, illetve a NET FrameWork 2.0ás változatával is. A harmadik szervizcsomag természetesen nem csak ezeket a friss komponenseket, hanem minden addig megjelenő biztonsági és alkalmazásfrissítést is tartalmazni fogja.

A Windows XP operációs rendszer 2001 őszén jelent meg a boltokban. Az első szervizcsomagot egy évre rá, 2002 őszén adta ki a Microsoft, a második átfogó frissítés pedig hosszas késlekedés után végül 2004 augusztusának elején került piacra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.