Hirdetés

Két európaiból az egyik magyar



|

A SZÁMALK lett a Microsoft szűkkörű távoktatási rendszerének egyik európai „beszállítója”.

Hirdetés

A Hannoveri CeBIT-en nemrég az Európai Multimédia Szövetségek arany fokozatú „European Seal of eExcellence” (európai e-kiválóság) díját is elnyert, legrégebbi hazai informatikai oktatócég lett az egyik „kiválasztott”, aki a Microsoft új, egységes távoktatási programját használhatja és bevezetésében, pilot projektjeiben részt vehet. A Microsoft szándékainak komolyságát jól jelzi, hogy az általa felállított rostán az egész világon mindössze 11-en csúsztak át. Ezek közül 9 cég amerikai, és mindössze kettő, egy holland és egy magyar – a SZÁMALK – található Európában.

 

A hírt a SZÁMALK szokásos, tavaszi konferenciáján közölte, több újdonsággal egyetemben. Nyisztor József, a cég továbbképzési és fejlesztési igazgatója rámutatott: ma már a vállalati oktatást szinte bármely formában, bármilyen témában érdemesebb külső szakértőre bízni még akkor is, ha speciális, egyedi anyagról van szó. Egy erre szakosodott cég nemcsak olcsóbb és hatékonyabb, de szakemberei az oktatás technikájában is jártasabbak, ezért egy új anyagot is hatékonyabban közvetíthetnek, mint a nem oktatásra szakosodott hozzáértők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.