Hirdetés

Kína speciális Surface Prót is kapott



|

Ezzel párhuzamosan a közmédia a tablet garanciális ideje miatt kezdte szapulni a Microsoftot.

Hirdetés

A redmondi vállalat néhány nappal ezelőtt a világ legnagyobb piacán is forgalomba hozta az Intel processzoros Surface Pro táblagépét, ráadásul a megszokott 128 GB-os háttértárú nemzetközi modell mellett két darab „China Edition” verzió is piacra került az országban.


A különleges modellek annyiban térnek az alap változattól, hogy Windows 8 Pro helyett „sima” Windows 8 operációs rendszert futtatnak, ám ezért cserébe jár hozzájuk egy Office 2013 Home & Student licenc is. A speciális kiadás 64 és 128 GB-os háttértárral egyaránt elérhető, az eszközök 6588 / 7388 jüanba, azaz nagyjából 241 / 270 ezer forintba kerülnek. A „sima” 128 gigabájtos Surface Pro szintén 7388 jüanért került a boltok polcaira.


Kapcsolódó hír, hogy az Apple iPhone két héten át tartó kritizálása után a Surface Pro táblagépre is rászállt a kínai közmédia: vádjaik szerint a Microsoft lényegében noteszgépként hirdeti az eszközt, de csak 1 év jótállást ad rá, noha a laptopok esetén a jogszabályok szerint 1 év teljes körű, továbbá 2 év alkatrész garanciát kellene nyújtania.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.