Hirdetés

Kivonták a forgalomból a legnépszerűbb Apple-appot



|

A felhasználók kedvenc hirdetésblokkolója többé nem elérhető.

Hirdetés

Marco Arment annak az alkalmazásnak a fejlesztője, amely nagyon rövid idő alatt az Apple alkalmazásboltjának a legnépszerűbbje lett. 

Hirdetés

A Peace nevű reklámblokkolót azonban még a múlt héten kivonta a forgalomból a fejlesztője, arra hivatkozva, hogy egyszerűen nem volt jó érzés eladni a szoftvert. 

Az iOS 9 lehetővé teszi, hogy a fejlesztők tartalomblokkoló appokat adjanak el, Arment viszont rosszul érezte magát, hogy az alkalmazása automatikusan blokkolt minden hirdetést. Ezzel azokat is büntette, akiket szerinte nem kellett volna. 

A változások miatt valóban sokan panaszkodtak. Egyik oldalról nagyon rosszul jártak azok, akik csak válogatott, olvasóközönségre szabott reklámokkal dolgoznak, a másik oldalról pedig az ingyenes appok fejlesztői, akik reklámokból tartják el magukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.