Hirdetés

Már az oroszt is támogatja a Skype hangfordítója



|

A szöveges chateléseket bő 50 nyelv közt képes fordítani a szolgáltatás.

Hirdetés

Kedden jelentős újítást kapott a Skype futurisztikus fordítószolgáltatása, ugyanis immáron angol ↔ orosz nyelvek közt is képes fordítani a videocsevegéseket. A videochatek fordítása eddig spanyol, francia, német, mandarin, olasz, portugál és arab nyelveken volt elérhető. A sima szöveges chateléseknél 50+ nyelvet támogat a Skype Translator.


Hirdetés


A szolgáltatás rendkívül egyszerűen beállítható, de persze a csevegő feleknek némi önfegyelmet kell tanúsítaniuk. Egymással párhuzamosan nem igazán beszélhetnek: az egyik fél mond valamit, pár másodpercen belül pedig a másik félnél írott és gépileg felolvasott formában is elérhetővé válik a mondandója. Az angol ↔ orosz beszédfordítási funkciót már globálisan bekapcsolták a Skype illetékesei, de az igénybevételéhez a legújabb verzióra kell frissíteni a Skype kliensalkalmazást.



(Forrás: Windows Central, Skype)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.