Hirdetés

Már csak két éve van a Windows XP-nek



|

2014-től vége a javításoknak is, már igencsak érdemes megkezdeni az átállást.

Hirdetés

Sokan a megbízható PC működés korszakát számítják a Windows XP indításától – és jogosan. A stabil NT alapokra helyezett operációs rendszer bevezetése óta ritkaságszámba megy az azelőtt mindennapos kék halál, ami már magában ez elég ok arra, hogy mindenki szívébe zárja.

 

 

Ez alatt a 10 év alatt magától értetődő lett a távoli asztal használata és az USB 2.0 is elfogadottá majd elavulttá vált, azaz az XP fokozottan magas kort ért meg. A Windows 7 azonban hasonlóan jó sikerült termék, így az XP részesedése ma már csökken, mire támogatását végképp lezárják – erre 204-ben kerül majd sor –, addigra már csak a gépek 17 százalékán fut majd. Hogy pontosan meddig készülnek rá hibajavítások és milyen kort is ér meg az OS-Matuzsálem, az testvérlapunk, a ComputerWorld cikkéből kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.