Hirdetés

Még okosabb lesz a Google Assistant



|

A harmadik féltől származó szolgáltatások használatához sem lesz szükség kiegészítőkre.

Hirdetés

A Google Assistant egy olyan hangasszisztens, amely képes válaszolni a feltett kérdésekre, irányítani a multimédiás tartalmakat, továbbá egyéb műveleteket is végrehajt. A Google Home mellett a Pixel okostelefonokon is elérhető, illetve az Allo csevegőben. 

Hirdetés

A Google most meghívta a külsős fejlesztőket a platformra, vagyis a jövőben bármilyen szolgáltatás beágyazhatja magát a Google asszisztensébe - például az Uber. 

Hasonlót az Amazon is kínált az Alexánál, azonban ott kiegészítőket kell telepíteni a szolgáltatások használatához. A Google platformján erre nem lesz szükség. 

A Google megoldása az Actions on Google nevet kapta - a Google Assistantnek elegendő megmondani, hogy mit szeretnénk, az pedig a kulcsszavak alapján cselekszik és teszi lehetővé a közvetlen kommunikációt. 

A végfelhasználóknak persze még várniuk kell, mire a fejlesztők elkészülnek, de már csak idő kérdése, hogy mikor jutnak el az újdonságok a nyilvánossághoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.