Hirdetés

Meglepetés: a mobilos Windowsra megéri fejleszteni



|

A mobilos Windowsra fejlesztők átlagosan kétszer annyit keresnek, mint akik Androidra dolgoznak.

Hirdetés

Nagyon érdekes eredményeket hozott az InMobi legújabb felmérése, amelyben 1000 fejlesztő vett részt. Miközben állandóan azt látjuk és halljuk, hogy a mobilos Windows labdába sem rúg az iOS és az Android mellett, addig a platform fejlesztői igen jól keresnek

Hirdetés

Ami azt illeti, átlagosan kétszer annyit visznek haza havonta, mint az Androidra dolgozó társaik. És 50 százalékkal többet, mint akik iOS-re fejlesztenek. 

A fejlesztők 86 százaléka ír Androidra, 56 százaléka iOS-re, míg 21 százaléka Windows Phone-ra. 

A windowsosok átlagosan havi 11 400 dollárt keresnek, míg az androidos és iOS-es fejlesztők 4900 és 8100 dollárt. 

Havi 10 000 dollár fölött 49, 45 és 53 százalékban keresnek, ugyanabban a sorrendben. 

Hogyan lehetséges mindez, főleg úgy, hogy a platform csak töredéknyi felhasználóval bír összehasonlításban? Az InMobi szerint mivel a fejlesztőknek jóval kevesebbet kell versenyezniük, ezért az appjaikat is könnyebben megtalálják és elérik az emberek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.