Hirdetés

Microsoft Wireless Laser Mouse 8000



|

High-tech, vezeték nélküli feltölthető egér, az elegáns gyorstüzelő.

Hirdetés

A Wireless Laser Mouse 8000 2,4 GHz-es Bluetooth technológiával működik, aminek hatósugara 10 méter. Intelligens technológiájának köszönhetően számítógépekkel zsúfolt környezetben is tökéletesen használható, mivel windowsos drivere kiküszöböli az interferenciát. Az egérhez egy mini-Bluetooth adóvevő is tartozik, ami USB porthoz közvetlenül csatlakoztatható.

 

WL_Laser_Mouse_8000.jpg
Újdonság az egéren található töltöttségi állapotjelző, ami folyamatosan tájékoztatás nyújt az akkumulátor állapotáról, így pontosan látható mikor szorul töltésre az eszköz. A Quick-Charge funkció lehetővé teszi az akkumulátor teljes felöltését, ami után az egér akár egy hétig is üzemképes.

 

Az eszköz kezelését nagymértékben megkönnyíti a négy irányba mozgatható görgető billentyű és az öt programozható gomb, amelyet minden felhasználó saját igényeinek megfelelően tud beállítani, a kívánt programok, fájlok vagy honlapok könnyebb elérése érdekében. Az Instant Viewer program segítségével egy gombnyomással az összes nyitva lévő ablakot a tálcára tudjuk helyezni. Ennek zoom funkciójának köszönhetően pedig egy kattintással ki tudjuk nagyítani a képernyő bármely pontját.

 

A Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 ajánlott fogyasztói ára 21 990 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.