Hirdetés

Mindennél gyorsabban frissít az Android N



|

A rendszerfrissítés mellett az appok telepítése is felgyorsul.

Hirdetés

Az Android N fejlesztői előzetese sok újdonságot kínál, a lista messze túlmutat az osztott képernyős nézeten és a felújított értesítési sávon. 

Hirdetés

Az Android N-ről elmondható például az is, hogy minden eddiginél gyorsabban frissít majd. A folyamat során az alkalmazások optimalizálását másképp végzi a rendszer. 

Az Android régebben JIT jellegű fordítót használt, azonban a Lollipop érkezésével AOT-ra váltott. Ezzel az appok futtatásakor nőtt a teljesítmény, viszont minden egyes rendszerfrissítéskor 5-20 percet kellett várni rá, hogy a rendszer elvégezze az optimalizálást. A készüléket csak ezután lehetett használni. 

Az új, N-es verzió ötvözi a két módszert, így a JIT az appok futtatásakor fokozza a teljesítményt, az AOT pedig előzetes fordítást és gyorsítótárazást végez egyes elemeknél. 

Mi a végeredmény? A Google azt ígéri, hogy az appok gyorsabban és hatékonyabban futnak, a rendszerfrissítések és az apptelepítések pedig percek helyett másodperceket vesznek majd igénybe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.