Hirdetés

Napi tipp: fedezzük fel a Windows 7 számológépét



|

Első ránézésre nem kínál többet, mint a Vistában, azonban érdemes alaposabban szemügyre venni.

Hirdetés

A Windows 7 beépített számológépe első ránézésre nem kínál többet a Vistába került változatnál, azonban érdemes alaposabban is szemügyre venni az alkalmazást. Elindítva a programot, a Nézet menüpontban választhatjuk a szokásos változat mellett a tudományos, a programozók és a statisztikusok számára ideális verziót is.

 

Olyan további pluszokat is találunk ebben a menüpontban, mint a mértékegység-átváltó, amely számos kategóriát ismer, például energia, hossz, hőmérséklet, vagy nyomás. Dátumszámításra alkalmas opció is van, amellyel dátumokat vonhatunk ki egymásból, vagy adhatunk hozzájuk napokat. Előre elkészített munkalapokat is találunk, így elkészítendő Excel-táblák nélkül számíthatjuk ki például autónk üzemanyag-fogyasztását, vagy részletesen szemügyre vehetjük az arra felvett hitel számadatait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.