Hirdetés

Napi tipp: régi Start menü Windows 7 alá



|

Egy kis segítséggel a Windows 7 Start menüje az XP-ből ismert verzióra hasonlít majd.

Hirdetés

Egy kis segítséggel a Windows 7 Start menüje az XP-ből ismert verzióra hasonlít majd. Ehhez csupán egy bizonyos alkalmazást kell telepítenünk. A feladatra a legjobb megoldás a Classic Start Menu Pro, amely amellett, hogy visszahozza az XP-s Start menüt, még a Windows 7 Aero felületét is adaptálta a programba. Hátulütője, hogy csupán 30 napig használható ingyenesen, utána 20 dollárért megvásárolható.

 

Ugyanattól a fejlesztőtől - OrdinarySoft - elérhető azonban egy teljesen ingyenes verzió is. Sajnos ez nem képes az Aero funkció használatára, így valóban extra-klasszikus Start menüt kapunk majd. Az Aero hiánya mellett néhány funkciót is kivettek a CSMenu névre keresztelt programból.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.