Hirdetés

Nehezen indul be a Marshmallow



|

Az Android 6.0 a robotos készülékek 0,5 százalékán van rajta.

Hirdetés

Befutottak a legújabb androidos statisztikák, amelyek nem annyira biztatóak az Android 6.0 terjedését illetően. Ami azt illeti, a Marshmallow csak a robotos eszközök 0,5 százalékán van rajta. 

Hirdetés

Furcsa dolog, de már ez is 67 százalékos növekedést jelent egy hónap alatt. A Marshmallow startja mindenesetre meglehetősen lassú, és úgy néz ki, a Lollipopra frissítés sokat kivett a gyártókból. 

A Lollipopon belül az Android 5.0 jelenleg a készülékek 16,3 százalékán van rajta, míg az Android 5.1-nek 13,2 százalék örülhet. Így összesen a Lollipop a mezőny 29,5 százalékát jelenti. Továbbra is megelőzi tehát a két évesnél is idősebb 4.4-es KitKat, amely 36,6 százalékon áll. 

A még korábbi Jelly Beannek 26,9 százalék jutott, de továbbra is használatban van a Gingerbread, az Ice Cream Sandwich, valamint a Froyo. 

A Google Nexus készülékei időközben már az Android 6.0.1-et is megkapták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.