Hirdetés

Pénteken jön a Windows Vista RC2



|

Startra kész az új operációs rendszer utolsó előzetes változata.

Hirdetés

A Microsoft még szeptember elején bocsátotta ki az RC1 változatot a tesztelőknek, az utolső kibocsátott átmeneti változat a 5728-as build volt szeptember végén.

Az 5743-as build fog megjelenni Windows Vista RC2 jelöléssel. A szokásos óvatossággal béta tesztelők, MSDN és TechNet előfizetők kapják majd meg. A megszokott lépéseken át a végleges termék október 18 és november 8 között alakul ki valamikor.

A Windows IT Pro jelentése szerint a belső dokumentáció figyelmeztet, hogy az esetleges késlekedés minden egyes napjának ára van. Október 25-öt követően ugyanis minden nappal veszít a Microsoft a januárban kibocsátható nyelvi változatok számából. Akárhogy is, a cég kész erre az áldozatra, csak hogy a Vista jó minőségű legyen. Ugyanez a dokumentáció figyelmeztet, hogy jelenleg mintegy 1400 ismert hiba található a Vistában. A cég belső folyamatai megkövetelik a hibák számának 500 alá csökkentését, mielőtt a termék gyártásra kerülhetne. Összahasonlításképpen, szeptemer 22-én még 2479 hibát számláltak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.