Hirdetés

PowerCinema



|

A CyberLink a CeBIT-en mutatja be a PowerCinema Foci VB-s változatát

Hirdetés

A CyberLink nekik ajánlja PowerCinema szoftverének speciális kiadását.

Mi sem természetesebb annál, hogy a CyberLink World Cup PowerCinema névre keresztelt "új" szoftver hangulatos, foci vb-s felületet kapott. Ami azonban ennél sokkal érdekesebb, az a CyberLink MagicSports, egy videoanalizáló beépülő modul, amelyről nem kevesebbet állít a cég, mint hogy a korábban rögzített mérkőzések felvételeiben képes megtalálni az igazán izgalmas jeleneteket, például a gólokat. A CyberLink MakeDVD DVD-összeállító modul kiegészült egy új, foci vb-s témával, tehát aki a meccseket DVD-re akarja írni, hangulatban passzoló menüt varázsolhat az elejére.

A CyberLink gondoskodott egy új focis felületről a PowerCinema másik beépülője, CyberLink MagicDirector számára is. Ez egy automatizált videoszerkesztő, amely jelentősen megkönnyíti a kezdők számára komplett videók összeállítását, átmenetek beállítását a vágások között.

"Ahogy közeleg a világbajnokság, a CyberLink számos új, a digitális televíziózással kapcsolatos megoldással rukkol el, amellyel jelentősen javítható a tévénézés élménye számítógépünkön", mondta Alice H. Chang, a CyberLink vezérigazgatója. "A HD-minőségű digitális tévéadások közvetlen támogatásával, valamint az analóg és digitális adások vételére képes tévékártyákkal való kompatibilitással a PowerCinema, a MagicSports, a MakeDVD és a MagicDirector példátlan lehetőséget biztosít a futball világbajnokság mérkőzéseinek rögzítésére és megtekintésére."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.