Hirdetés

RegSeeker 1.55



|

Ez a hasznos alkalmazás a rendszerleíró adatbázis szerkesztésére és kezelésére való.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy a rendszerleíró adatbázis a Windows működéséhez alapvetően szükséges információk gyűjtőhelye. Éppen ezért az egyszeri felhasználó csak igen óvatosan mer hozzányúlni, pedig a Windows is tartalmaz a szerkesztéséhez szükséges eszközt. A RegSeeker látványos, felhasználóbarát felületen keresztül igyekszik leegyszerűsíteni a Registryben való turkálást. Funkciói közé tartozik a keresés (amely a megadott kategóriákban kutakodik), a Windowszal automatikusan induló programok kilistázása, vagy a telepített alkalmazások megjelenítése. Mindezek mellett egyszerűen érhetünk el vele pár Windows-finomhangoló beállítást, valamint képes felkutatni és kitörölni a rendszerleíró adatbázis feleslegessé vált bejegyzéseit. Természetesen biztonsági mentést is létrehozhatunk vele, hiszen a Registryben való ügyködés nem veszélytelen a rendszer működésére nézve.

 

 

regseeker.png

 


Barátságos felülete dacára csak haladó felhasználóknak ajánljuk a programot, hiszen óvatlan használata könnyen rendszer-összeomláshoz vezethet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.