Hirdetés

Relatíve jól fogy a Windows Phone



|

Az iPhone-t 7, míg a Blackberry mobilokat 26 piacon sikerült túlszárnyalni az eladások tekintetében.

Hirdetés

Meglehetősen relatív jellegű jó hírrel büszkélkedik a Microsoft, ugyanis a vállalat az IDC adataira hivatkozva azt állítja, hogy a Windows Phone operációs rendszerrel szerelt okostelefonok eladásai a tavalyi utolsó negyedévben 7 országban az iPhone-ét, míg a 26 országban a Blackberry-két is túlszárnyalta.


Utóbbi teljesítmény elérése a Nokiával a Windows Phone mögött valószínűleg nem nagy ördöngösség (ez nem rosszindulatú megjegyzés volt), az Apple telefonjait elméletileg Argentínában, Indiában, Lengyelországban, Oroszországban, Dél-Afrikában, Ukrajnában, továbbá Horvátországgal együtt Közép- és Kelet-Európában sikerült túlteljesítenie a Windows Phone-nak.


Konkrét eladási számokat sajnos nem közölt a Microsoft, ám az IDC elemzője szerint Ukrajnában, Dél-Afrikában, továbbá Közép- és Kelet-Európában meglehetősen nagy a szürke kereskedelem, a kérdéses piacokra negyedévente eddig 100 ezernél is kevesebb Windows Phone került hivatalos csatornán keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.