Hirdetés

Tanulj ingyen a Facebookon!



|

Ingyen megtanulhatod a stratégiai tervezés és üzleti modell felépítésének alapjait, illetve még sok más egyebet.

Hirdetés

A London School of Business and Finance nevű üzleti ismeretekkel foglalkozó iskola az idők szavára hallgatva elkészített és feltöltött a Facebookra egy olyan szoftvert, amelyben elsajátíthatjuk mindazt az ismeretanyagot, amely az iskola által adott üzleti diploma alapjául szolgál. A diploma maga fizetős (nem kis összegről van szó: 23 000 dollárról, azaz 200 forintos árfolyammal számolva 4 600 000 forintról), viszont az alaptananyag elsajátítása a Facebookon immár ingyenes. A félreértések elkerülése végett hozzá kell tenni, hogy a facebookos tananyag globális áttekintést biztosít, tehát ha minden oktatóvideót végignézünk, minden feladatot elvégzünk, amit csak a program kínál, akkor felvételizhetünk az iskolába, ahol elsajátíthatjuk a diplomához kellő további ismereteket. Tehát nem kapunk diplomáig elegendő tudásanyagot, azonban a szoftver az eddig az üzleti élethez semmit sem értőknek adhat egy nagy lökést ahhoz, hogy elsajátíthassák az alapokat.

A programra már több mint harmincezren regisztráltak (köztük e sorok írója is, úgyhogy saját tapasztalatomból tudom állítani, hogy egy nagyon jól összerakott, átlátható alkalmazásról van szó). Az iskola szakemberei körülbelül 500 000 felhasználóra számítanak. Habár nagy valószínűséggel nem fognak sokan továbbhaladni a tanulmányaikban a facebookos program elvégzése után, ennélfogva "papírt nem kapunk belőle", én mégis azt tanácsolnám, hogy ha tehetjük, akkor vágjunk bele a dologba, hiszen még ha a papírt magát nem is tudjuk felmutatni egy esetleges állásinterjún, a tudásunk mindig jól jöhet, akár egy saját vállalkozás indításánál, akár a jelenlegi munkánk megreformálásánál. A tudást pedig sosem fogják elvenni tőlünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.