Hirdetés

Tesztelhető VLC 360 videolejátszó előzetese



|

360 fokos videók és képek megjelenítésével újít a szoftver.

Hirdetés

Az elmúlt bő egy évben aránylag sűrű csend honolt a rendkívül népszerű VLC médialejátszó háza táján. A projekt szerencsére nem került mellékvágányra, a mai napon tesztelhetővé vált a 3.0-s következő főverziójának első előzetese, egyelőre csak Windows 7+ és macOS 10.10+ rendszereken.


Hirdetés


A jelenleg VLC 360 néven futó szoftver érdekessége, hogy képessé vált a 360 fokos videók lejátszására, továbbá a 360 fokos panorámaképek megjelenítésére. Az alkalmazás letöltési oldalán két mintavideó és egy mintafotó is található, az érdeklődők gyorsan és könnyen kipróbálhatják az újításokat.



Ez még nem minden: a jelenlegi tervek szerint a lejátszó VR-támogatást kap, azaz a 360 fokos anyagok headsetek segítségével is megtekinthetővé válhatnak vele. A technikai részletek még kidolgozás alatt állnak, a fejlesztők minél több modellel szeretnék kompatibilissé tenni a VLC-t.


(Forrás: gHacks, VLC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.