Hirdetés

Újra megjelent a Windows 8.1 augusztusi frissítése



|

Remélhetőleg minden hibát kijavították a kékhalálokat okozó frissítésben.

Hirdetés

Meglehetősen nagy érdeklődés övezte augusztus 12-én a Windows 8.1 legújabb frissítését, azonban a Microsoft sokak számára csalódást okozott. Nem elég, hogy a Start menü és az új funkciók valóban nem a Windows 8.1-be jönnek - pedig korábban így tervezték -, hanem még kékhalált is okozott a frissítés rengeteg felhasználó számára. 

Hirdetés

A Microsoft igen gyorsan törölte a problémás csomagot, majd azt ígérte, mielőbb orvosolja a kellemetlenségeket. Az augusztusi frissítés most újra elérhető lett - a KB2975719 remélhetőleg minden hibáját kijavították. 

A Windows 8.1-hez, a Windows RT 8.1-hez és a Windows Server 2012 R2-höz telepíthető frissítés ha kékhalált már nem is okoz, újdonságokat ugyanúgy hiányol. Annak, aki már korábban letöltötte az augusztusi frissítést, nincs teendője, a Windows Update mindent automatikusan elintéz. Aki komolyabb, újabb funkciókat, esetleg gyári Start menüt szeretne, annak sajnos a Windows 9-ig várnia kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.