Hirdetés

Így helyezheted biztonságba adataidat



|

Összetett és nagy tudású adatmentő a Backup4all, de a varázsló segítségével bárki átverekedheti magát a PC World ajándék szoftverének beállításain.

Hirdetés

Minimalista kezelőfelületét megpillantva azt hiheted, barátságtalan és ráadásul túlságosan is egyszerű szoftver a Backup4all. Pedig ahogy elkezded használni, látni fogod, hogy egy nagyon is komplex, rengeteg extra szolgáltatással felszerelt biztonsági adatmentő segédprogram került a kezeid közé.

Trükkös adatmentés

A Backup4all fejlesztői olyan programot készítettek, amely mindenre képes, ami ma az adatmentésnél szóba jöhet, ám ez rengeteg nehezen érthető és bonyolult technológiát jelent, így nem lehet elvárni, hogy a végfelhasználók pontosan beállítsák mindet. Éppen ezért a program rögvest egy varázslóval indít, ahol néhány lépésben meghatározhatod az adatmentési feladat kereteit.

Hirdetés

A célhely kiválasztását követően futhatsz bele az első meglepetésbe: a mentésnél nem csupán mappákat, meghajtókat adhatsz meg, de profilok közül is választhatsz, így sokkal egyszerűbben készíthetsz például mentési feladatot böngészőbeállításaidhoz, levelezésedhez, képeidhez stb. A plugineket bővítheted, sőt akár javasolhatsz is újakat a készítők számára. Természetesen a kiterjesztés, a méret, az időpont stb. szerinti szűrés is megtalálható a programban, ahogy a pontos időzítés és naplózás is.

Az olvasóink számára ingyenesen használható verzióból sajnos a felhőalapú és távoli tárhelyek kezelése hiányzik, a titkosítás helyett egyszerű jelszavas védelmet aktiválhatsz csupán, és a mentési metódusok közül is kimaradt például az intelligens, az inkrementális és a különbségi mentés - csupán a tükrözés áll rendelkezésre tömörítéssel vagy anélkül. Hiányosságai ellenére nagyon hasznos és profi program a Backup4all, amivel megbízhatóan és kényelmesen helyezheted biztonságba fontos adataidat.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a szeptember 3-án megjelenő 2021/09-es PC World magazint, amihez ajándékba jár a Softland Backup4all Lite v9, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.