Hirdetés

Hamarosan kapható a Google új VR-headsete



|

November 10-től, 79 dollárért vihető a Google Daydream View, amely egyelőre csak a Pixel és a Pixel XL okostelefonokkal kompatibilis.

Hirdetés

A Google a Pixel okostelefonokkal együtt mutatta be a Daydream View VR-headsetet, amely november 10-től már megvásárolható. 

Hirdetés

Amerikában 79 dollárba kerül az új VR-headset, amely Nagy-Britanniában, Kanadában, Ausztráliában és Németországban is kapható lesz. 

Természetesen a Daydream View használatához egyelőre a Google Pixel vagy a Pixel XL okostelefonjára van szükség, ugyanis egyelőre csak ezek kompatibilisek a platformmal. 

A legtöbb nagy gyártó ugyan elkötelezte magát a Daydream platform mellett, de egyelőre a Google okostelefonjai az egyetlenek a piacon, amelyek már használhatóak ezzel. 

VR-tartalmakból mindenesetre nem lesz hiány, ráadásul a Daydream View az első VR-headset, amely már Harry Potter VR-élményt is kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.