Android 4.4+: így váltsunk SMS-alkalmazást



|

A KitKattól csak egy alkalmazás kaphat értesítést a beérkező üzenetekről.

A régóta androidos telefont használók talán tudják, hogy már a kezdetektől fogva le lehetett váltani a gyárilag előtelepített SMS-alkalmazást egy Play Áruházból származóra, szimultán több programot is használhattunk. Az Android 4.4-től kezdődően a Google egy fokkal szigorúbb lett, a bejövő üzenetekről már kizárólag egyetlen telepített SMS-alkalmazást hajlandó értesíteni az operációs rendszer.


Az SMS alkalmazások az első indításukkor megkérdezik, hogy lehetnek-e alapértelmezettek. Ha nem szeretnénk eltávolítani az utólag telepített alkalmazást, de a hétköznapok során inkább visszaállnánk egy másikra, akkor ezt a Beállítások → Továbbiak… → Alapértelmezett SMS-alkalmazás menüben tehetjük meg.


(A nyitóképen a Textra SMS-alkalmazás látható)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.