Hirdetés

384 GB-os DDR5 memóriakitet mutattott be a G.Skill



|

Ismét elkápráztatták a közönséget a G.Skill új memóriái.

Hirdetés

Ha memóriáról van szó, a teljesítményőrült PC-építők körében kevés olyan megbecsült név van, mint a tajvani G.Skillé, amely 2003 óta űzi a szakmát, szabályosan ontva magából az őrültebbnél őrültebb csúcskategóriás készleteket.

A cég természetesen nem hagyta ki a Tajpejben zajló Computex 2023-at, ahová több memóriát is elvitt a számítógépes tuning szerelmeseinek.

Hirdetés

A világhírű expó adott alkalmat a G.Skill eddigi leggyorsabb DDR5-ös moduljának prezentálására, amely 48 GB-nyi kétcsatornás memóriát tartogat, akár 8800 Hz-es sebességgel. A DDR5-8800 48GB kitet akció közben is megmutatták egy Intel Core i3-13900K processzor és egy ROG Z790 alaplap társaságában.

A G.Skill-stand másik attrakciója a R-DIMM DDR5-6800 64 GB készlet, amely kifejezetten a legújabb generációs Intel Xeon processzorokhoz készült, és akár 384 GB-os kapacitással is forgalmazzák majd. A gyártó ezek mellett a kompakt Intel NUC konfigok számára is tartogat valamit: a helyszínen egy DDR5-6400 32GB-os modult futtattak meg egy NUC 13 Extreme-en.

Végezetül pedig az AMD is terítékre került az új Trident Z5 Neo Gamily memóriával, ami az X670-es alaplapok és az EXPO overclocking profilok támogatásával fut be, akár 192 GB-os kapacitással.

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.