Hirdetés

ZenBook S: papírvékony és burgundivörös



|

Hová lehet fokozni az ultrahordozhatóságot úgy, hogy közben a laptop mégsem veszít a komolyságából? Az ASUS ZenBook S sorozata jól példázza mindezt, természetesen videón is kipróbáltuk.

Hirdetés

A különleges tapipaddal érkező ZenBook Pro sorozat mellett azok is kaptak új prémium ASUS laptopot, akiknek az erő és tudás mellett az a fontos, hogy minél kecsesebb, könnyebb "testben" férjen el a 2018-as szintnek mindenben megfelelő hardver.

Hirdetés

A 13 hüvelykes NanoEdge kijelzővel ellátott ultrabook mindössze 1,29 centi vastag (illetve inkább vékony) és 1,04 kilót nyom, tehát nem sokkal nagyobb kihívás ezt cipelni, mintha pár papírt vinnénk egy mappában. Az ErgoLift nevű zsanér megoldás pedig abban segít, hogy az asztalra helyezve és kinyitva az eszköz alja elemelkedjen a felülettől: ezáltal egyrészt a légáramlást és így a hűtést segíti, másrészt kissé döntött felületet biztosít a gépeléshez, és még a hangszórók mélyein is turbóz valamelyest.

Belsőleg akár 8. generációs Core 7 processzorral, Intel HD 620 grafikával, 16 GB RAM-mal és 1 TB PCIe SSD-vel kaparinthatjuk meg, de persze már olcsóbban is elérhető lesz Core i5-8250U motorral. Az elegáns külső természetesen a ZenBookok szálcsiszolt fém borításán alapul, a most először megjelenő burgundivörös szín pedig valóban megkapó. Boldogabb országokban épp a napokban startol a forgalmazás 1199 dolláros áron (ez persze az i5-ös modell), de úgy tudjuk, villámgyorsan megérkeznek Magyarországra is az első darabok. Most pedig jöjjön a videó!

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.