Hirdetés

Alkotókat keres a Maker Faire



|

Európa legnagyobb Maker Faire eseménye tehetséges magyar feltalálók, innovátorok jelentkezését várja. A római eseményt december elején rendezik meg offline és online módon.

Hirdetés

A koronavírus ellenére idén is Rómában találkoznak majd a technológia megszállottjai, a Római iparkamara ugyanis december 10. és 13. között ismételten megrendezi a Maker Faire Rome szakkiállítást, amely az amerikai társesemény mellett a világon a második legnagyobb hobbielektronikai eseménynek felel meg. A Maker Faire találkozópontot jelent a fiatal feltalálók, az innovátorok és mindazon technológiai megszállott számára, akik merőben új megoldást kínálnak egy társadalmi problémára, legyen szó víztisztításról, az erdők védelméről, robotikáról, gyártás digitalizálásáról vagy éppen a körkörös gazdaságról.

Hirdetés

Mivel várhatóan sok kiállítónak nehézséget jelent majd az Olaszországba történő utazás, ezért a Maker Faire történetében elsőként az offline találkozó mellett virtuális megjelenési lehetőséget is kínálnak majd minden érdeklődőnek. Ennek jegyében immár nyolcadik alkalommal hirdették meg a szervezők a Call for Makers pályázatukat, ahol olyan feltalálók, művészek, oktatók, mérnökök, dizájnerek, kutatók jelentkezését várják, akik olyan innovatív találmánnyal, vagy ötlettel képesek előállni, amelyet Európa közönségének is szívesen megmutatnának.

A zsűri által kiválasztott pályázók online megjelenési lehetőséghez juthatnak, és a világ minden részéről érkező üzleti befektetőkkel is egyeztethetnek. Bővebb információ a pályázatról makerfairerome.eu oldalon olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.