Hirdetés

Ingyen beszerezhető a Neverwinter Nights



|

A lehető legjobb típusú reklámmal rajtolt el a GOG téli vására.

Hirdetés

Soha nem volt előnyösebb számítógépes játékosnak lenni, hiszen a különféle kiadók és digitális áruházak már évek óta rendszeresen ingyen játékokkal bombázzák a nagyérdeműt, ezzel sikeresen felhívva a figyelmet a különféle promócióikra, esetleg javítva a megtépázott hírnevükön.


Hirdetés


Most épp a GOG a soros, a másolásvédelmet nélkülöző régebbi játékok digitális forgalmazásáról elhíresült bolt a nagy téli vásárának megkezdése alkalmából 48 órán keresztül ingyen osztogatja a nagy sikert aratott Neverwinter Nights mindhárom hivatalosan kiegészítőt tartalmazó Diamond Edition kiadását. A Bioware által fejlesztett, 2002-ben kiadott klasszikus a mai napig remek szórakozást nyújthat a szerepjátékot szerelmeseinek, alapesetben 9,29 eurót kérnek érte.



Az igénylése egyszerű: a GOG-ba való bejelentkezést követően az áruház kezdőlapján a játék neve melletti "Get for Free" gombra kell kattintani, mire Neverwinter Nights véglegesen hozzáadódik a felhasználó játékkönyvtárához.


(Forrás: Gamestar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.