Hirdetés

ITT/OTT TV - íme a PC World csomag



|

Alternatív, kiegészítő megoldást kínál a televíziózásra az ITT/OTT TV. A decemberi PC World vásárlói három hónapon keresztül több mint 25 csatornájához férhetnek hozzá.

Hirdetés

Teljes mértékben magyar fejlesztésű, új, szolgáltatófüggetlen megoldás jelent meg a piacon. Az interneten elérhető szórakoztató televíziós szolgáltatással bárhol, bármikor, itt vagy ott nézhetjük a népszerű csatornákat, ugyanúgy mintha otthon, a tévé képernyője előtt ülnénk. A világhálón keresztül közvetített OTT (Over-the-top) alapú megoldás vételéhez azonban nem feltétlenül szükséges kábel, vagy antenna, csak szélessávú internetkapcsolat, valamint egy olyan támogatott eszköz, amelyen az ITT/OTT TV szolgáltatása a kliensoldali applikáció birtokában megjeleníthető. Széles körű a kínálat: asztali számítógépről, laptopról (Flash Player vagy HLS-player lejátszóval)), Android, iOS és Windows Phone-t futtató okostelefonról, táblagépről, valamint okostévéről (Samsung, LG) is nézhetjük a szolgáltatást.

Tévézés felsőfokon

Kétségtelenül különleges a szolgáltatás, mivel mobilitása az eddigieknél nagyobb szabadságot ad a tévénézők részére. Nem köti az előfizetést helyhez, egy meghatározott lakcímhez, így nem csak az otthonunkban nézhetjük az előfizetett csatornákat, hanem bárhol. Utazás közben, nyaraláskor, kórházban, vagy akár egy rövidebb távollét esetén is a mobileszközünkön keresztül. Mivel már folynak a tárgyalások, egyes csatornák hamarosan nemcsak Magyarországon, hanem akár a Föld másik pontján is foghatók lesznek.

 



Mobilnetes elérés mellett azonban érdemes takarékoskodni, mivel egyórányi folyamatos tévézés normál (SD) minőségben körülbelül 0,5 GB adatforgalmat generál. 1 óra HD minőségű adás ennek a duplája adatforgalmat érhet el. A TV-csatornák zavartalan lejátszásához pedig legalább 1Mbit/s letöltési sebesség szükséges, ami 3G, HSDPA elérés mellett például nem lehet probléma. Megkötés még, hogy egy előfizetéssel egyszerre csak egy eszközünket használhatjuk, így ha lejátszó készüléket váltunk, akkor biztonsági és kényelmi okok miatt az utolsónak belépett felhasználó tudja majd használni a szolgáltatást.

Variálható kínálat

Ám nem csak a mobilitás adja az ITT/OTT TV rugalmasságát. Abban is egyedi, hogy míg a kábeltelevíziós cégek jellemzően előre megszabják, hogy mely csomagba mi kerülhet, addig a szolgáltatónál mi állíthatjuk össze a kiegészítő csomagunkat. A terítéken a H!T Music, a Music Channel, a Story5, a LifeNetwork, a DoQ, a Viasat History, a F&H, a Sport Klub és a Konyha TV található meg, amelyekre előfizethetünk 30, 60, 90 és 180 napra, a választásunktól függően.

 

 

Ezek a csatornák egyébként egyesével is előfizethetők. Közel 40 csatorna található meg a kínálatban: a közszolgálati adóktól kezdve, a városi és kereskedelmi televíziókon keresztül a szórakoztató, a hírműsorokat, a filmeket, a sportot, az ismeretterjesztő műsorokat, az életmóddal kapcsolatos adásokat sugárzó csatornákig. A repertoár rendkívül sokszínű, így mindenki megtalálhatja a kedvére való műsorokat.

 

Hirdetés

 

S hogy mire fizet elő a felhasználó? Az, aki kipróbálta, már tudja, az pedig, aki még nem, annak a 24 órás Felfedezőcsomag áll regisztráció után díjmentesen a rendelkezésére. A PC World olvasói azonban kivételt képeznek, hiszen számukra 3 hónapos ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk, amelyhez az ajándékkupon a PC World Plus felületünkről igényelhető a decemberi lapszámunk megvásárlását követően.

 



A PC World alapcsomag tartalma: M1, M2, M3, Duna TV, Duna World, Bonum, Euronews, Filmbox, Ozone Network, Fix TV, Sláger TV, Music Mix, Debrecen TV, Dunaújvárosi TV, Fehérvár TV, Gyöngyös TV, Győr+ TV, Rába TV, Eger TV, Halom TV, Szombathely TV, Zalaegerszeg Tv, H!T Music, Music Channel, Life Network, Story5

Az elérhető ingyenes csatornák listája három hónapon belül még tovább bővülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.