Hirdetés

Mesterséges intelligencia a jövő szexrobotjában



|

Mesterséges intelligencia segítségével kelti életre szexbábuit a RealDoll.

Hirdetés

A mesterséges intelligencia életünk egyre több részébe tör be, és a jól bevált közmondást igazolva a szexipar is egyre inkább rámozdul erre a tudományágra. A RealDoll 1996 óta gyárt rendkívül élethű, anatómiailag korrekt plasztik nőket, amiből már több mint 5000 példányt értékesítettek is. Elsőre ez nem tűnik akkora számnak, ám ha a tízezer dolláros fogyasztói árát is belekalkuláljuk, mindjárt más lesz a leányzó fekvése. Matt McMullen CEO, alapító tag a New York Times információi szerint a Hanson Robotics műhelyéből bérelt ki egy csapatot, hogy mesterséges intelligencia segítségével keltsék életre a szexbábukat.

 

Hirdetés

 

A szakemberek most azon dolgoznak, hogy a RealDoll termékek képesek legyenek parancsokat követni és verbális válaszokat adni a felhasználóknak. Cél továbbá a babák arcának életre keltése, a pislogó szemek mellett a száj is mozogni fog, utóbbi nyilván nem csak kommunikációs célokat szolgál majd. A RealDoll mellé fejlesztenek egy mobil applikációt is, amivel Tamagotchi-módra menedzselhetjük virtuális társunk életét. Érdekes lenne, ha mindezt összekötnék a babával, aki este csak akkor teljesítené a felhasználó óhajait, ha napközben a programon keresztül sikerült kielégíteni az igényeit és jókedvűen várná otthon.

 

 

Szóba került még egy VR headset elkészítése, ez a tervek szerint önállóan is használható lenne, és persze remekül kiegészítené a szexbaba nyújtotta fizikai élményt. McMullen véleménye szerint nagyon fontos, hogy az új RealDoll a mozgás és a reakciók ellenére továbbra is csak bábunak látszódjon, ne pedig húsvér emberek másolatainak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.