Hirdetés

Okos nadrágövvel jelentkezett a Samsung



|

Első pillantásra egy teljesen átlagos kiegészítőnek tűnik a Welt.

Hirdetés

A Consumer Electronics Show látogatóit a legkülönfélébb háztartási és informatikai termékek zavarba ejtő választékával vonzó Samsung bemutatta az első okosövét. A jelenleg csak proof-of-concept stádiumban lévő Welt a cég három munkatársának munkáját dicséri, a piacra dobásáról még nem döntött a gyártó.

Hirdetés


Első pillantásra a Welt egy sima övnek tűnik, amely a többség számára feltehetően pozitívum. A termék beépített akkuja USB porton keresztül tölthető, a szenzorainak köszönhetőn képes számolni a nap során megtett lépéseket, továbbá figyelmezteti a viselőjét a túl sok evésre is; ezt az öv szorosságának változásából találja ki. A Samsung Welt önmagában nem képes információkat közölni a viselővel, egy okostelefonhoz hozzápárosítva használható.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.