Hirdetés

Segítsen Ön is kutatni és nyerjen!



|

Nagy értékű nyeremények a legnagyobb hazai közvéleménykutatásban.

Hirdetés

Az elmúlt években több mint 150 ezer válaszadó vett részt Magyarország legnagyobb online kutatásában, amelynek célja, hogy a honlapok felmérjék látogatóik internet használati jellemzőit, szokásait, véleményét.


Amennyiben véleményével befolyásolni szeretné kedvenc weboldalainak fejlesztési irányvonalát, vagy nyerni szeretne a 400 ezer forint összértékű nyeremények (egy PlayStation játékkonzol, egy Asus EEE mini PC, valamint újságelőfizetések, könyvcsomagok és vásárlási utalványok) közül, kérjük, töltse ki kérdőívünket.


Csak kattintson az alábbi linkre, és máris elkezdheti a kitöltést:

 

0625-vmr.jpg

 

A kérdőív kitöltése 35 percet vesz igénybe. A kitöltők részt vesznek nyereményjátékunkon, amelyen 400 ezer forint összértékű ajándék talál gazdára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.