Hirdetés

Taaz.com, az online sminkelő



|

A taaz.com azon kevés honlapalkalmazások egyike, amely elsősorban hölgyeknek készült.

Hirdetés

Noha a program regisztráció nélkül is használható, érdemes elvégezni a mindössze pár percet igénylő, ingyenes adminisztrációt, hogy ne csak a nyilvános galéria képeit vehessük igénybe.

 

taaz_.jpg
A bejelentkezést követően eldönthetjük, hogy a program által felkínált fotók valamelyikéből szeretnénk-e kiindulni, vagy fel akarunk tölteni egy portrét, és azon fogunk próbálkozni. Ez utóbbi esetben érdemes megfogadni a taaz.com tanácsát, és olyan, legalább 2-3 megapixeles képet választani, készíteni, amelyen az alany pontosan szemből látszik, és a haja teljesen hátra van fogva. A feltöltött képet pár lépésben „kalibrálnunk” kell, vagyis pontosan meg kell határoznunk, hogy az arcon hol is találhatók a szemek és a száj. Az esetek többségében egész jól működik az automatikus felismerőprogram, így csak pontosítanunk kell a csomópontok helyeit.

 

Miután mindezzel megvagyunk, jöhet a lényeg: a sminkelés. A jól áttekinthető felületen kiválaszthatjuk, hogy milyen alapozóval, korrektorral, pirosítóval, szemhéjpúderrel, szemceruzával, műszempillával, rúzzsal, szájceruzával, szájfénnyel, valamint milyen kontaktlencsével és hajjal szeretnénk ékesíteni modellünket. Sok esetben nemcsak színt és erősséget adhatunk meg, hanem különféle stílusok közül is válogathatunk. A frizuránál lehetőség van a paróka méretét, helyét és irányát megváltoztatni, sőt – a szemekhez és a szájhoz hasonlóan – módosíthatjuk a „szabását” is.

 

Az elkészült képet nemcsak hogy elmenthetjük, de ki is nyomtathatjuk. Az „adatlapon” látszani fog a kiindulási állapot, munkánk eredménye – és külön listán a felhasznált alapanyagok.

 

 

Adatok

  • Flashalapú online alkalmazás
  • (Fél)automatikus „arcelemző”
  • Teljes virtuális sminkkészlet
  • Saját album és nyilvános galériák
  • Az elkészült képek megoszthatók – akár zárt körben is
  • Fejlesztő: Photometria, Inc.
  • Ár: ingyenes

 

Értékelés

Előny: nincs szükség telepítésre, egyszerű használat, „teljes körű átalakítás”

Hátrány: nem találtunk

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.