Hirdetés

Teljes csúcsjátékok a májusi GameStar mellé!



|

Nem szokásunk "játékos" laptestvérünk, a GameStar megjelenésén a PC World Online-on is ennyire örülni, de a májusi kiadvány különlegességei mellett nem tudtunk szótlanul elmenni.

Hirdetés

A GameStar már eddig is igen színvonalas mellékleteket, és ezeken hónapról hónapra kifejezetten jó nevű teljes játékokat vonultatott fel aktuális lapszámai mellé, de természetesen tudható volt, hogy - a versenytárs játékmagazinokhoz hasonlóan - ezek legtöbbje az úgynevezett "budget" kategóriából kerül ki: ez az az árkategória, amelyben legtöbbször régebbi, egykor jól hangzó, ám mára már kissé "lecsengett" neveket találhatunk. Most azonban egy merész ötletet egy bátor megállapodás követett, így lehetséges az, hogy a májusi lapszám mellett olyan játékokattalálunk, amelyek még mindig aktuálisak, sőt, stílusuk csúcsjátékai, és a boltokban még mindig a magazin árának többszöröséért kaphatók.

 

20090522-gamestar-unreal-tournament.jpg

 


Az egyik ilyan játék az Unreal Tournament, mely  a méltán híres Unreal sorozat legújabb darabja. Az egyjátékos mód mellett az UT igazán erős része a multiplayer, melyben interneten vagy hálózaton keresztül lőhetünk, bújhatunk, taktikázhatunk megannyi versenytárssal együtt. Nem elhanyagolható, hogy a játékot a mai piac egyik leghíresebb és legszebb motorja, az Unreal Engine legfrissebb változata "hajtja".

 

20090522-gamestar-gears-of-war.jpg

 


A másik lehetőségünk egy nem kevésbé nagy nevű cím, a Gears Of War. A Microsoft által kiadott játék szintén a lövöldözős kategória képviselője, mely legelőször a játékkonzolok, majd nem sokkal később a PC-k világában állított fel új szintet a hasonló játékok számára.


Természetesen a fent említett extrák mellett a belbecs továbbra is fontos maradt, így a játékvilág hírei, előzetesek és tesztek mellett a hardver rovat, különböző kitekintő jellegű írások és természetesen a DVD mellékleten található GSTV adások is méltók a figyelemre - nem is beszélve a szintén DVD-re került Windows 7 RC operációs rendszerről!


Akinek felkeltettük az érdeklődését, a GameStar Online beharanhozó cikke további információkkal szolgálhat, és már csak azt kell eldöntenie, melyik változatot kéri az újságárustól: Unreal Tournament? Gears Of War?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.