Megérkeztek a Samsung új készülékei – mit tudnak a hajtogatós mobilok, a Watch 4 és az új Buds?



|

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Z Fold3, a Z Flip3, a Watch4 és a Buds 2, amik mind sokat fejlődtek elődeikhez képest.

Mint minden, forradalmian új terméknél, a hajtogatható kijelzős mobiloknál is kellett egy kis idő, hogy a technológia kiforrjon, de a Samsung harmadik generációs Galaxy Z készülékei csúcs élményt nyújtanak azoknak, akik valami vadra vágynak. A 2021-es széria két új tagja, a Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G már kaphatók, ahogy a velük együtt bemutatkozó új okosóra, a Watch 4, illetve a vezeték nélküli Buds2 fülhallgató is elérhető. Most végigvesszük gyorsan, melyik mit tud, és érdemes-e most nyitni az újdonságok iránt. 

Galaxy Z Fold3 5G - telefonból tablet, tabletből telefon

A Galaxy Z Fold készülékek sajátossága, hogy összehajtva és szétnyitva is használhatjuk. Kívül egy 6,2"-es Dinamikus AMOLED 2X fedlapi kijelző található, belül pedig egy 7,6"-es főképernyő rejlik, ami kényelmesebbé teszi a böngészést, a szövegszerkesztést, és a tartomfogyasztást. A készülék a legújabb technológiákkal lett felszerelve, így kijelzői 120 Hz-en frissülnek, belül egy Snapdragon 888 dolgozik a maximális teljesítményért, kamerarendszere pedig egy 12MP-es széles látószögű, egy 12MP-es ultraszéles, és egy 12MP-es telefotó lencséből áll. A fedlapon egy 10MP-es előlapi kamera rejlik, belül pedig egy 4MP-es, kijelző alatti lencsét találhatunk. Akkumulátora 4400 mAh-s, tárhely esetében pedig 256 és 512 GB közül választhatunk. Használhatjuk továbbá az S Pen tollat is hozzá.

Galaxy Z Flip3 5G - sok jó, kis helyen

A Z Flip3 is összehajtható, de másképp: kívül csak egy diszkrét, a legfontosabb információkat és értesítéseket megjeleníteni képes kijelzőt találhatunk, de ha kinyitjuk a sminktükörre emlékeztető eszközt, egy teljes értékű, 6,7"-es Dinamikus AMOLED 2X megjelenítőt kapunk. Dönthetünk úgy is, hogy félig hajtjuk ki, így könnyedén letámaszthatjuk videótelefonáláshoz, vagy a képernyő kettéosztásával multitaskingolhatunk. Amellett, hogy dizájnos, erős is: ugyancsak a Snapdragon 888 izzad benne, ami a jelenlegi egyik legerősebb chip a mobilos piacon. Kamerája egy 12MP-es széles látószögű és egy 12MP-es ultraszéles lencséből áll, szelfit pedig a 10 MP-es előlapi kamerával készíthetünk. Akkumulátora 3300 mAh-s, tárhely tekintetében pedig 128 GB és 256 GB közül választhatunk. Az ára sem megfizethetetlen: 400 ezer forint környékén juthatunk hozzá, ami már majdnem a legújabb zászlóshajók szintje.

Galaxy Watch4 - az okos még okosabb lett

Életünk számos területén segítségünkre lehet egy okosóra, legyen szó kikapcsolódásról, sportról, vagy egyszerűen a mindennapokról. A kerek kialakítású, 40mm-es és 44mm-es változatban, illetve akár mobilhálózatra kapcsolható kiadásban is elérhető Samsung Galaxy Watch4 már a testösszetételt is képes mérni, hogy segítsen egészségesebbé válni. Ha motivációra van szükség, összekapcsolódhatunk barátainkkal, láthatjuk egymás elért eredményeit, és akár kihívásokat is szervezhetünk. Az óra rengeteg különböző edzéstípust ismer, tud vérnyomást és EKG-t mérni, valamint alvást követni. Appokkal még hatékonyabbá tehetjük.

Galaxy Buds2 - remek hangzás két apró fülesben

Erős, mély basszust és kristálytiszta magas hangokat kínál a Samsung új vezeték nélküli fülhallgatója, a Buds2, ami három mikrofon és egy beépített hangfelvevő segítségével gondoskodik  a zavaró zajok kiszűréséről mind zenehallgatás, mind telefonálás közben. Kialakításának köszönhetően a szél sem tudja zavarni. A hangszín több szinten állítható. A füles viselése kényelmes, többféle gumiharanggal lehet testreszabni. Üzemideje szintén nem okoz csalódást, a töltőtokkal pillanatok alatt felturbózhatjuk.

Megtetszettek az új Samsung Galaxy termékek? Látogass el a linken keresztül az eMAG.hu-ra, ahol további információkat találsz!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.