Hirdetés

1 TB 2,5 hüvelyken a Toshibától is



|

A Western Digital után a Toshiba is bemutatta 2,5 hüvelykes, 1 terabájt kapacitású merevlemezét.

Hirdetés

A Western Digital után a Toshiba is bemutatta 2,5 hüvelykes, 1 terabájt kapacitású merevlemezét. Az MQ01ABD kódnévre keresztelt HDD-sorozat 9,5 milliméter vastag adattárolókból áll össze, a csúcsmodell pedig 1 terabájt kapacitást kínál. A tárhelyet 500 gigabájtos tányérokkal biztosítják.

 

Az 1 terabájtos változat mellett az említett szériába 750, 500, 320 és 250 gigabájtos modellek is kerültek. Mindegyik 3 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA interfészt használ és 8 MB buffer memóriával rendelkezik. Az 5400 RPM-en működő HDD-k átlagos keresési ideje 12 milliszekundum.

 

Az 1 terabájtos és a 750 gigabájtos modell - amelyek két tányérral bírnak - tétlen és terhelt állapotban 23 és 24, illetve 17 és 19 dB-es hangot keltenek. Az MQ01ABD széria tömeges gyártása már ebben a hónapban megindul.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.