Hirdetés

10 nm-es a Samsung 6 GB-os LPDDR4 DRAM-ja



|

A Galaxy Note 6-ban kaphat szerepet az új chip.

Hirdetés

2012-ben még forradalmi dolognak számított, hogy a Samsung Galaxy S3 japán verziója 2 GB DRAM-ot kapott. Most ott tartunk, hogy a következő csúcsmodellbe 6 GB kerül. 

Hirdetés

Természetesen a Samsung élen jár az újítás kapcsán, és be is mutatta a Kínában tartott Samsung Mobile Solutions Forumon a legutóbbi DRAM chipjét csúcskategóriás okostelefonokhoz. 

A 10 nm-es eljárással készült chip energiatakarékosabb az eddigieknél, így képes növelni az üzemidőt is. 

Ha a pletykák igazak, akkor az új DRAM-ot a Galaxy Note 6-ban vetik be először. Ezt állítólag egy 5,8 hüvelykes, QHD-s Super AMOLED kijelző és egy 4000 mAh-s akku egészítik majd ki. 

A Galaxy Note 5 tavaly augusztusban érkezett meg, így ha a Samsung tartja a dátumot, akkor addig még rengeteg szivárgásra és pletykára számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.