Hirdetés

8 GB-os Verbatim flash meghajtó



|

Boltokban a Verbatim igényes kivitelezésű flash USB meghajtója.

Hirdetés

Sok kulcstartón fityeg manapság egy USB flash memória is, mely elterjedtségben már régesrég kiszorította a jó öreg floppyt – amihez a Verbatimnak szintén kezdetektől fogva köze volt. A USB drive-ok utáni kereslet az utóbbi időben rendkívül gyorsan növekszik. Míg 2005-ben a 256, illetve 512 MB-os termékek voltak a legkeresettebbek, 2006 végére már az 1 GB-os termékekből adták el a legtöbbet. A 2 és 4 GB-os tárolókapacitás sem ritka manapság. 2006-ban az USB drive-ok eladása Európában 5 millió darabbal 29,1 millióra nőtt és lassan a 4 GB-os lesz a legkedveltebb kapacitás.


verbatim8gb.jpg

 

A Verbatim igyekszik ütemet tartani a kapacitásnövekedéssel és nem csak bemutató darabok erejéig. Már elérhető új, nagy kapacitású USB tárolója. A 8 GB-os eszköz olvasási sebessége eléri a másodpercenkénti 13 MB-ot, írási sebessége pedig akár 6 MB-ot másodpercenként. A „kütyü" igen barátságos mérettel és vonzó dizájnnal rendelkezik. A mindössze 7,8×2×0,7 centiméteres rudacska igen könnyű, csúszásmentes gumibevonattal látták el. A kék leddel ellátott pendrive-val ingyenes biztonsági program és a hordozást megkönnyítő pánt is jár, kompatibilis Windows XP, Vista, Linux és Mac OS rendszerekkel. Ára mintegy 33 000 Ft.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.