Hirdetés

A Kodak új kompaktjával egy gombnyomással feltölthetjük fotóinkat



|

Sokan éreznek késztetést arra, hogy életük minden pillanatát közzé tegyék valamely közösségi oldalon. A Kodak főleg rájuk gondolt az M5370 megalkotásakor.

Hirdetés

A Kodak bejelentette legújabb zsebméretű, célozz-és-fotózz fényképezőgépét, melynek különlegessége az Easy Share gomb, ami nevéből is adódóan az internetes közzétételt segíti. Az M5370 jelű gépe 16 megapixeles CCD szenzorral rendelkezik, 720p-s HD videók rögzítésére is alkalmas, melyet a 3 hüvelykes, hátoldali érintőképernyőn is visszanézhetünk. A fotók elkészítéséhez elég megérinteni ugyanezen kijelzőt, majd ha úgy látjuk szükségét, néhány mozdulattal effektezhetjük az elkészült képet.

Az 5x zoom-ra képes Schneider Kreuznach lencse mellé 20 darab speciális fotómód tartozik, valamint arcfelismerés és megjelölés is van a funkciók között. A képek Facebook-os megosztását a számítógépre való csatlakoztatás után a Share Button App-nek köszönhetően automatikusan elvégzi a masina, létrehozva egy Kodak galériát. Az előbb említett lehetőségnek köszönhetően, miszerint a kép készítése után azonnal bejelölhetjük a rajta szereplőket, a feltöltéskor már szerepelnek ezek a személyek, így ezt nem kell elvégeznünk. Az ezüst, kék, rózsaszín, valamint vörös színben kapható M5370 ára 179.95 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.