Hirdetés

A még tökéletesebb videotelefonálásért



|

Te sem szereted, ha beszélgetés közben alig látsz valamit a partneredből, vagy ő belőled, ugye?

Hirdetés

A Skype nemcsak a beszélgetésre fektet hangsúlyt, hanem a látványra is, így megalkotta számunkra a Freetalk Everyman HD Webcam névre keresztelt eszközt, amely a webkamerák között igen jelentős sikereket könyvelhet el magának. Nemcsak hogy tisztábban, szebben láthatod távolba szakadt barátaidat, szeretteidet telefonálás közben, de a plug-and-play rendszerrel könnyedén a gépedhez csatlakoztatható eszköz 24 bites színmélységet produkál, tartalmaz automata megvilágítást, fehéregyensúlyt és autofókuszt, valamint támogatja a HD-videókat, egészen 22 fps-ig bezárólag.

 

 

Mike Padmore termékmenedzser elmondása szerint a legtöbb, manapság a piacon kapható, magas minőségű webkamerával ellentétben a Freetalk Everyman valós időben kódolja a videojelet, ami annyit is jelent, hogy száz százalékban kihasználnod a számítógéped erőforrásait, ha videotelefonálni akarsz. De ajánlott hozzá legalább 1,8 GHz-es processzor, és jó, ha van 1 Mbps-os feltöltési, és nagyobb letöltési sebességű interneted is. Valószínűleg ezek manapság már nem túl durva elvárások, még az én otthoni gépem és netkapcsolatom is megüti a mércét. A végeredmény: mintha csak egy szobában ülnél a csevegőpartnereddel, ráadásul csak ötven dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.