Hirdetés

A méret a lényeg



|

Természetesen minél kisebb, annál jobb!

Hirdetés

Azt mondják, az egyetlen dolog, aminek az esetében a férfiak azon vetélkednek, hogy kinek kisebb, az a mobiltelefonjuk. Nos, az eszköznek komoly kihívója akadt, ugyanis a minimobilok és a minilaptopok után már az asztali számítógépek is elkezdtek jelentősen összezsugorodni. Láttunk már olyat, amit monitorba, vagy épp billentyűzetbe építettek be, de különálló gép esetén azt hiszem, rekordokat dönget a gyártó.

 

 

 

 

Az LPC100, a kanadai Stealth Computer terméke, egy átlag puhafedeles könyv méreteivel vetekszik. 102mm x 155mm x 37mm nagyságú, mégis - kevés híján - teljes egész, hiszen tisztességes proci zakatol benne (vagy Dual Core Celeron T3100, vagy Intel Core 2 Duo P8400/T9400), 2-4 gigabájt DDR3-as memória tartja észben a folyamatokat, 160-500 gigabájtnyi helyre pakolászhatunk; gigabites LAN, 3 USB és 2 PS2 port, audio-, 2 serial- és egy DVI-I videokimenet is fellelhető az eszközön, mely decens alumíniumvázban érkezik hozzánk. Egyedül az optikai meghajtó nem fért már bele, de külsőleg természetesen hozzácsatolható bármikor.

 

 

 

 

Kis méretét kompenzálandó az ára viszont meglehetősen borsos: az alap konfiguráció is majdnem ezer dollár, de a jobb processzor, több memória, nagyobb vincseszter választása esetén az ár felmehet akár 1500 dollárig is, egyéb kiegészítők rendelése esetén pedig még följebb.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.