Hirdetés

A Sony bemutatta a Cyber-shot TX55-öt



|

A Sony vékony fényképezőgépe rengeteg dolgot tud.

Hirdetés

A gyártó a TX55 bejelentésével kezdte a hetet, mely egy igen formás, BIONZ processzoral működő, 16.2 megapixeles digitális fényképezőgép, Exmor R CMOS Image Sensorral, és a méltán népszerű Carl Zeiss Vario-Tessa lencsékkel. A fényképezőgép Full HD AVCHD filmek, és 3D képek rögzítésére is alkalmas, valamint a teljesen új Clear Image Zoom technológiának köszönhetően úgy teszi növelhetővé a nagyítást, hogy az nem jár pixelveszteséggel a végső képen.

A Pixel Super Resolution lehetővé tesz  16.2 megapixeles képrögzítést úgy, hogy kihasználjuk az ötszörös optikai zoom feletti tízszeres digitálist is. A TX55 beépített memóriával is rendelkezik, bár a 19 MB nem sok kép tárolására alkalmas, de legalább van, és Memory Stick Micro (M2), valamin MicroSD/SDHC mellett nincs is rá szükség. Az ISO 3200 a félhomályos helyeken jöhet jól, de készíthetünk panoráma képeket is, a mozgalmasabb témáknál pedig képstabilizátor siet a segítségünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.