Hirdetés

Acer akkumulátor visszahívás



|

27000 noteszgép akkumulátort hív vissza cserére az Acer.

Hirdetés

A vállalat szerint az újratölthető lítium ion elemek olyan cellákat tartalmaznak, melyeket a Sony Energy Devices gyártott és túlmelegedés miatt tüzet okozhatnak. A döntést egyeztették az USA Fogyasztói Termékbiztonsági Tanácsával.


Ennek a Sony által gyártott cellatípusnak már köszönhetnek a gyártók jónéhány visszahívást. A sorozat a Dellel kezdődött augusztusban, és majd' minden nagy PC gyártót elért, beleértve a Lenovot és magát a Sony-t is. Összesen több mint 9,6 millió egységet hívtak vissza emiatt.


Mindemellett az Acer noteszgép tulajdonosok eddig nem jelentettek túlmelegedést. A probléma az USA.ban 2004 májustól 2006 novemberig eladott TravelMate és Aspire modellek egy csoportját érinti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.