Hirdetés

Adidasos dizájn Samsung notebookra



|

Új külsőt kapott a Samsung N150-es notebook.

Hirdetés

A Samsung átengedte az N150-es notebookot az Adidas dizájnereinek, akik egy valóban szép körítést varázsoltak a laptopra - a színezés emlékeztet az Adidasra, mégsem túl szembetűnő, nem harsány; pont jó. Aki megvásárolja, az kap egy színben a masinához illő egeret, illetve egy ajándékzacskót is. Specifikációkban a laptop alig változott, továbbra is Windows 7 Starter kiadás jár hozzá, viszont most már van benne Bluetooth is, illetve a merevlemezének nagysága is megnőtt, 160-ról 250 gigabájtra.


Emellett Intel Atom processzort találhatunk benne (1,66 gigahertz, 667 megahertz, 512 kilobájt), a memóriája pedig 1 gigabájtnyi, DDR2-es. A kijelző LCD, LED-es háttérvilágítással rendelkezik, illetve 10,1 hüvelyk nagyságú.

 

 

    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.