Hirdetés

Androidos hibrid laptopon dolgozhat a Lenovo



|

A szivárgások szerint Android rendszert futtat az átalakítható Yoga 10.

Hirdetés

A szivárgások azt mutatják, hogy a Lenovo egy átalakítható Yoga laptopon dolgozik, ami így egyben táblagép is, 10 hüvelykes, full HD-s kijelzővel és 360 fokban forgó zsanérokkal. 

Hirdetés

Elvileg egy alacsony fogyasztású Intel Atom Cherry Trail processzor dolgozik majd benne. Mindezek alapján azt hihetnénk, hogy egy újabb windowsos gépről van szó - azonban ez a Yoga Androidot futtat. 

Hivatalosan a készülék még nem mutatkozott be, de benchmark-eredményei már vannak és a specifikációk is előkerültek. 

A méréseken Lenovo YB1-X90L vagy YB1-X90F néven szereplő eszközök 10 hüvelykes, full HD-s képernyővel rendelkeznek, Intel Atom x5-Z8500-as processzorral, 2-4 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel, 8 és 2 megapixeles kamerákkal és Android 5.1-es operációs rendszerrel. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd az új Yoga gép, illetve lesz-e windowsos kiadása is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.