Hirdetés

Andromeda OS-t futtat majd a Google Pixel 3



|

2017-ben érkezhet a Google következő laptopja, amely már az új Andromeda OS-t futtatja.

Hirdetés

A Google állítólag egy új operációs rendszeren dolgozik, ami az Android és a Chrome OS házasságából születik. Ez futna majd a laptopokon és a táblagépeken is, és már október 4-én meglátjuk - bár a megjelenésére csak 2017-ben számíthatunk. 

Hirdetés

Az Andromeda OS-re építi majd a hírek alapján a Google az új Pixel 3 laptopját is, amely 2017 harmadik negyedévében jelenhet meg. 

Az Androidot eredetileg okostelefonokhoz fejlesztették ki, de mostanra táblagépeken, TV-boxokon, okosórákon is fut. A Chrome OS-t eredetileg laptopokra szánták, de már asztali gépeken és stickeken is használják. 

Nem is olyan régen a Google androidos appokkal újított a Chrome OS-en. Az Andromeda OS azonban ennél jóval többet kínál majd. 

Az Andromeda OS gyakorlatilag egy Android, ami rendelkezik a Chrome OS funkcióival, vagyis jobban használható laptopokon és asztali gépeken. 

Természetesen a Pixel 3 érkezésééig még sok idő van, vagyis a hardver változhat. Egyelőre úgy tudni, hogy hibrid lesz a Pixel 3, ami táblagépként is használható. 12,3 hüvelykes kijelzőt kaphat, két USB-C portot, jackcsatlakozót, tolltámogatást, háttérvilágított billentyűzetet, üveg érintőpadot és 10 órás üzemidőt. 

Az egyik modellbe Core M3-as CPU, 8 GB RAM és 32 GB tárhely kerülne, a másikba Core i5-ös processzor, 16 GB RAM és 128 GB tárhely. A Pixel 3 indulóára 799 dollár lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.